Een verhaal van mensen en meten

Weten is meten. Wij geloven sterk in dit credo en tegelijk geloven wij ook dat elk werk een werk door en voor mensen is. Studieburo Goegebeur gelooft in kleinschaligheid en wil dicht bij de lokale besturen en andere opdrachtgevers staan. Dit maakt nauw overleg en een goede inschatting van het werk mogelijk en ook makkelijker. Het is de beste garantie op een vlotte uitvoering en een sterk resultaat. Ervaring en knowhow werden opgebouwd dankzij 3 generaties van opvolging, maar evenzeer dankzij een goed geselecteerd team dat elkaar versterkt.

Two engineer site managers builders with blueprint plan at geology roadwork construction site

pasfoto_Dominique_S

Historie

Studieburo Goegebeur vindt zijn oorsprong vlak na de oorlog toen veel straten, vernield door de oorlog, hersteld moesten worden. In ‘88 werd de bvba opgericht en ondergebracht op zijn huidig adres aan het Herbakkersplein in Eeklo door Jacques Goegebeur, schoonzoon van stichter Jozef Van Den Bulcke. Zoon Dominique Goegebeur nam in 2001 de fakkel over en samen met het aantal opdrachten vergroot ook het team en de expertise.

pasfoto_Jan_S

In 2011 vervoegt Jan D’Hauwer als mede-zaakvoerder het bedrijf en komt er een tweede vestiging in Ninove. Zo wordt het werkgebied uitgebreid tot heel Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en noordelijk West- Vlaanderen.

In juni 2021 verhuist Studiebureau Goegebeur naar een nieuw pand in Aalter. Dankzij de centrale ligging van deze gemeente in Vlaanderen is er nu een betere en snellere bereikbaarheid naar onze partners en hun werven.